Proizvodi

KOŠULJE

Milo Tailors košulje majstorskih krojeva nude Vam najfiniji kvalitet i elegantan stil u kombinaciji s izvrsnom lakoćom nošenja i udobnošću. Made-to-measure znači da su košulje pravljene po Vašoj meri, da se svaka kreacija izrađuje u skladu s Vašim posebnim zahtevima i građom. Sam proces krojenja podrazumeva pre svega odabir veličine, a potom i kroja koji Vam najviše odgovara. Na kraju vršimo odgovarajuća prilagođavanja prema Vašim proporcijama, kako bi košulja svaki put bila baš taman. Na prvoj probi krojač će Vas posavetovati o tome koji kroj najviše odgovara Vašim zahtevima, kao i koji će stil najviše odgovarati njegovoj nameni. Stilske varijante MILO Tailors made-to-measure košulja su mnogobrojne, uključujući širok izbor okovratnika, manžetni, džepova, izreza i nabora. Završni detalji za okovratnike i manžetne podrazumevaju šavove različitih stilova. Takođe, najkvalitetniji ručno vezeni monogrami dostupni su u različitim bojama i pozicijama na košulji.

proizvodi-odela-milo-tailors

ODELA

Majstorski krojevi Milo Tailors odela su sklop najboljeg. Kvalitet sa kojim dolazi elegancija i osećaj udobnosti.Made-to-mesure odela prave se po Vašoj meri, u skladu s Vašom idejom i prilagođena su Vašoj građi. Odabir najfinijih materijala renomiranih proizvođača kao što su Vitale Barberis, Cerutti i Loro Piana u rukama vrhunskih majstora dovodi do prefinjenog savršenstva. Kroz proces krojenja biramo kroj i veličinu koji najviše odgovaraju proporcijama vašeg tela. Krojač će potom svojim znanjem i iskustvom kroj prilagoditi vašim proporcijama, ali i željama kako biste dobili odelo koje Vas istinski predstavlja kao čoveka.

proizvodi-pantalone-milo-tailors

PANTALONE

Milo Tailors pantalone u najmodernijem elegantnom kroju pružaju savršenu ugodnost i otmenost. Izrađene od materijala vodećih svetskih proizvođača, naše pantalone su ujedno izvanredno udobne za nošenje i upečatljive ozbiljnosti izrade.Pantalone krojimo po vašoj meri, vašoj potrebi i ideji. Uz pomoć i laku ruku naših majstora krojača, Milo Tailors made-to-mesure pantalone već na prvoj probi ostvaruju pun potencijal savršenog izgleda.Svaki korak u Milo Tailors pantalonama džentlmentski je otmen.

SAKOI

Kojim se god poslom bavili, u kojoj god oblasti, izbor sakoa ostavlja važan prvi utisak na Vaše potencijalne partnere i klijente. Krojenje je umetnost ostavljanja prvog utiska, a naši krojači majstori tu su da svoje umeće stave u službu vašeg izgleda. Milo Tailors sakoi odišu ozbiljnošću i elegancijom i čine da onaj koji ih nosi ima osećaj da mu je ceo svet taman. Naši made-to-mesure krojevi su otmeni, sofisticirani i zanosni. Veliki izbor materijala, osnovnih krojeva, manžetni, džepova i revera garantuje da ćete iz naše krojačnice izaći sa sakoom koji savršeno pristaje vašem telu, ali i ličnosti. Milo Tailors sakoi učiniće da Vaša markantnost i otmenost zavladaju prostorijom.