Bespoke

MILO tailors nudi krojenje bespoke odela, blejzera, pantalona, mantila i smokinga  engleskog i italijanskog stila. Koristimo najfinije materijale renomiranih proizvođača, kao što su Loro Piana, Albini, Monti i Canclini.

Dok se drugi krojači usredsređuju na brzinu, naš tim naglasak stavlja na kvalitet. Vaša odeća biće poverena krojačima sa preko 20 godina iskustva. Mi ne pribegavamo nikakvim prečicama u radu, a koristimo isključivo najbolje materijale, opremu i metode. Čvrsto verujemo u to da je kvalitet moguće videti i osetiti i zato radu pristupamo predano, od najsitnijeg detalja do besprekornog kroja.

Bespoke odeća vrhunski je odraz otmenosti. Kroj i veličina ne ostavljaju prostor za kompromis, a svaki šav šiven je uz izuzetnu preciznost, kao odraz osećaja i njuha za stil njenog vlasnika.

IZRADA KROJA

Umesto da se oslanjamo na prilagođavanje postojećih krojeva, za svakog kupca izrađujemo poseban kroj. Na taj način krojač neće propustiti ni najsitnije nijanse koje krase telo mušterije.

VIŠESTRUKA PODEŠAVANJA

Kako bi se postigao savršeni bespoke kroj potrebna su višestruka prilagođavanja prilikom procesa kreiranja odeće.

ODABIR TKANINE

Našim klijentima na raspolaganju stoji širok asortiman tkanina vrhunskih fabrika i proizvođača najfinijih materijala.

DIZAJN

Nudimo Vam da sami odaberete: broj dugmadi na jakni, džepni stil, vrstu otvora, način faltanja, manžetne, unutrašnju tkaninu, širinu revera, poziciju dugmadi, visinu kragne. Nema ograničenja, bez obzira na kompleksnost.

UPOZNAVANJE S MAJSTOROM KROJAČEM

Pozivamo sve naše kupce da se upoznaju s našim krojačima tokom gostujućih radionica ili u našem studiju.